Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

4 October 2023

Samen rijden met andere bezoekers is veel leuker!

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen tijdens het Meer dan voetbal congres in Utrecht! Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere bezoekers via de widget op deze pagina (zie widget links onderaan deze pagina). Samen rijden is veel gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk het milieu.

Bij iedere wedstrijd / evenement nemen duizenden supporters / bezoekers de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere bezoekers bij jou uit de buurt alvast te leren kennen op weg naar het congres?

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

Voor het platform wordt samengewerkt met de Nederlandse start-up Slinger, die de samen rijden technologie heeft ontwikkeld voor betaald voetbal organisaties en festivals.