We zijn terug! Meer dan voetbal congres op 10 oktober 2023

1 July 2023

We zijn terug! Meer dan voetbal congres op 10 oktober 2023

In navolging op de succesvolle editie van vorig jaar organiseren het European Football for Development Network (EFDN) en de Eredivisie CV gezamenlijk het “Meer dan voetbal” congres op dinsdag 10 oktober 2023 in stadion Galgenwaard te Utrecht.

Net als in 2022 belooft het weer een zeer interessante en inspirerende dag te worden waarbij meer dan 250 vertegenwoordigers van betaald voetbalclubs, overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties elkaar zullen treffen.

Het doel van deze unieke dag is om de kracht van voetbal op lokaal niveau uit te lichten, vanuit diverse perspectieven door met elkaar in gesprek te gaan over hoe overheid, het voetbal en het bedrijfsleven samen kunnen werken aan maatschappelijke vraagstukken.

Het congres bevat inspirerende verhalen, een rijke verscheidenheid aan sprekers en break-out sessies op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in het voetbal. Welke impact heb je als (betaald) voetbalclub in je regio en hoe gaan we zorgen voor nog meer positieve impact samen met de overheid en het bedrijfsleven? Wat zijn goede voorbeelden op het gebied van duurzaamheid, verbinding en gezondheid? Samenwerking tussen deze partijen is essentieel om maatschappelijke vraagstukken succesvol het hoofd te kunnen bieden en zo een gezonde(re) samenleving creëren.

Bent u enthousiast geworden om aanwezig te zijn bij het Meer dan voetbal congres op dinsdag 10 oktober 2023 tussen 09.30 en 18.00 uur? Meld u zich dan aan via onderstaand formulier en dan zien we u graag op 10 oktober in Utrecht!

Klik hier om te registreren